<<< Contact

Downloaden, printen en ophangen. Help ons met het werven van fondsen.

Download Poster

Contact

Je kan contact opnemen door het sturen van een email of door het invullen van onderstaand formulier

Contact

Antwoorden op meest gestelde vragen.

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over doneren en wat Stichting Zorghuis doet.

Staat je vraag hier niet bij of wil je informatie met ons delen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik onderstaande contactformulier.

DONEREN

Hoe kan ik doneren?
Op de pagina doneer kan je jouw bijdrage overmaken. Je kan kiezen of je jouw bijdrage via Ideal, credit card, PayPal of overschrijving wilt overmaken. Tegelijkertijd kan je jezelf registreren voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt ook een email bevestiging van jouw donatie.
Wie mag doneren?
Iedereen mag doneren. Vanuit de wet is iedere burger in Nederland verplicht een basisverzekering af te sluiten. Dus iedereen is consument en iedereen heeft belang bij een beter aanbod van zorgpolissen.
Kan ik doneren met een automatische incasso?
Nee, dit is niet mogelijk. Stichting Zorghuis heeft geen personeel. Het is voor ons van belang om niet alleen alles zo goedkoop mogelijk te houden maar ook alle processen zo eenvoudig mogelijk te maken.
Sturen wij een acceptgiro?
Nee, zoals eerder aangegeven kan je jouw bijdrage overmaken via de pagina doneer. Na betaling ontvangt je wel een email bevestiging van jouw donatie.

WAT DOET STICHTING ZORGHUIS

Juridische actie.
Stichting Zorghuis zet zich in om (juridische) acties op te zetten. Vooral wanneer wij merken dat zorgverzekeraars geen gehoor geven aan onze bezwaren zullen wij, desnoods via een gerechtelijke procedure, onze doelstelling proberen te bereiken. Daarbij kan het ook gaan om compensatie.
Lobbied Stichting Zorghuis?
Zorgverzekerden zijn gebaat bij transparante, eerlijke en betaalbare zorgpolissen. Daarbij moeten zij ook hun rechten kunnen uitoefenen. Dat is op dit moment onvoldoende mogelijk. Stichting Zorghuis heeft geen medewerkers in dienst maar waar mogelijk proberen wij toch in contact te komen en blijven met regelgevers, marktpartijen en andere belanghebbende.
Onafhankelijke informatie?
Stichting Zorghuis zal niet zeggen wat de beste zorgpolis in uw situatie is. Hooguit geven wij aan welke zorgpolissen juiste informatie en correcte vergoedingen weergeven. Daar waar mogelijk zullen wij de betrokken zorgverzekeraar aanspreken indien wij menen dat de beschikbare informatie niet juist is.
Zijn wij een 'One issue' Stichting?
Stichting Zorghuis zal zich eerst inzetten omtrent duidelijkheid over het hinderpaalcriterium. Afhankelijk van de bijdragen zullen wij ons ook inzetten op andere onderdelen van de zorgpolissen. In ieder geval zien wij dat er voldoende aanleiding is om langer en uitgebreider de zorgpolissen en zorgverzekeraars blijvend te volgen.

Deel dit initiatief

Jouw financiële bijdrage is van belang om een juridische procedure te kunnen beginnen waar iedere zorgverzekerde voordeel bij heeft. Het is minstens even belangrijk om over dit initiatief te praten met anderen. Breng het onder de aandacht. Ook als je niet de mogelijkheid hebt om ons financieel te steunen.

Doneer

Contact gegevens

Bellen is op dit moment nog niet mogelijk. Wij vragen je daarom jouw vraag via onderstaande contactformulier of email naar ons te sturen. Vanwege drukte kan het langer duren voordat je antwoord krijgt. Onze excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw begrip.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.